Pár szóban rólunk

Üdvözlünk titeket, először is be szeretnénk nektek mutatkozni: Besze Klaudia és Hegedűs Tamás az Oriflame direktor szintű szépségtanácsadói vagyunk, egyben az OriWorld tulajdonosai.

6 éve találkoztunk először az Oriflame-mel, nagyon megfogott minket az üzleti lehetősége, amibe azonnal bele is vágtunk. Először offline módszerekkel kezdtünk dolgozni, de ez nem hozott átütő sikert. Majd amikor megtudtuk, hogy szülők leszünk, döntöttünk, hogy komolyabban elkezdünk a Oriflame-mel foglalkozni és azt, hogy online módszereket fogunk használni,aminek nagy sikere lett.

Az Oriflame-nek köszönhetően teljesen megváltozott a kis családunk élete, anyagi biztonság, nyugalom és szabadság jellemzi mindennapjainkat.

Számunkra nagyon fontos a termékek minősége és az fantasztikus, hogy az Oriflame ezt képviseli.Mi úgy gondoljuk a Svéd minőség magáért beszél. A kozmetikumok, vitaminok és wellness termékek is ezt tükrözik tisztaságukkal,természetességükkel és megbízhatóságukkal.

A sikerünk titka az volt, hogy sok olyan emberrel kezdtünk dolgozni, akik hasonló gondolkodásúak voltak, mint mi. Mára több száz embernek tudtunk segíteni, illetve jó párnak már gyökeresen megváltozott az élete, mivel átlagon felüli jövedelemhez jutnak az Oriflame által.

Te szeretnél az Oriflame által nyujtott lehetőségekkel élni?Ebben az esetben fordulj hozzánk bizalommal!Amit mi ígérni tudunk Neked: folyamatos segítség, figyelmesség, megbízhatóság.Tippeket és tanácsokat adunk, segítünk fejlődni, ha Te is akarod!